Waar we voor staan

Het verhaal achter Undongo, bekijk deze video over Afrikaanse grond en Achterhoekse wortels.

Veranderen doen we niet zomaar

Veranderen en groeien doe je niet zomaar even. Dat gebeurt op verschillende niveaus in jou en de omgeving waarin je werkt. Want enerzijds sturen oeroude natuur- en sociale wetten ons gedrag als mensen. Anderzijds vragen de uitdagingen van nu & de toekomst snelle veranderingen van ons.

Daarom is het goed om dat stap voor stap op een manier te doen die bij jou of jullie past. Want voor blijvend effect zijn er soms verschillende soorten interventies nodig. Afhankelijk van wat jouw doel is. Dat kunnen zijn: kleine en grote interventies, diepmenselijk op individueel niveau of groepsdynamisch op grote schaal.

Het vraagt om aandacht, geduld en vertrouwen. Ook als het spannend wordt. Wij staan dan naast je: rustig, met aandacht voor jou en verschillende lagen in het vraagstuk waar jij of jullie mee worstelen.

Netwerkorganisatie voor brede en diepe verandering

We zijn een netwerkorganisatie die allemaal werken vanuit dezelfde visie en staan voor kwaliteit in maatwerk. We hebben verschillende achtergronden, en zorgen zo samen voor brede en diepere veranderingen. Met vakmanschap, oog voor jou en het grotere geheel. Serieus aan de slag, serieus hard lachen om jezelf en jullie blinde vlekken.

Klik hier voor samenwerkingspartners of lees meer over onze praktische aanpak

Over de oprichter

Nico Dondergoor is ondernemer, organisatiepsycholoog en teamcoach. Hij is ook boerenzoon, vader en muzikant. Empathisch en luisterend, ook tikkeltje eigenwijs en analytisch. Vertrouwt op het goede in de mens. Creatief, maar denkt graag in structuren. Fascinatie voor biologie en muziek.

Lees hieronder meer:

  • Bij KSG heb ik het trainers-ambacht in elke vezel van mijn lijf gekregen, leerde ik veel over mezelf als coach en heb ik aan den lijve ondervonden wat er nodig is voor anti-fragiel organiseren en gedeeld leiderschap.
  • In het managementtraineeship bij SNS REAAL leerde ik in verschillende rollen wat ik wel en niet leuk vind, en waar mijn talenten en valkuilen liggen. Vooral de lessen uit mijn rol als afdelingshoofd blijken nog dagelijks toepasbaar. Ik leerde vooral weer dat mijn gevoel een betere raadgever is dan (alleen) mijn hoofd.
  • In mijn studie tot Organisatiepsycholoog raakte ik geïntrigeerd door het gedrag van de mens, en ontdekte ik dat ik dit vooral leuk vind als dat naast persoonlijke inzichten ook leidt tot betere en mooiere organisaties.
  • Vanuit huis leerde ik ondernemen en dat je zelf veel invloed hebt op je leven. Ik leerde dat rust, reinheid en regelmaat belangrijk zijn voor gezondheid en geluk.
  • In mijn woonplaats Deventer geniet ik van mijn vrouw en dochter, en ontspan ik door hardlopen (ik loop graag klassiekers), wielrennen of wandelen in de natuur. Daarnaast ben ik een muzikant in hart en nieren: vooral op mijn oude trompet, maar ook (een beetje) zang, gitaar en piano.
duurzame groei