Persoonlijke
en Talent
ontwikkeling

Een investering in persoonlijke groei is een investering voor het leven.

Het begint bij jezelf

Je richt je leven zo goed mogelijk in, passend wat jij leuk vindt en denkt dat goed is. Je hebt niet op alles invloed, maar wel op hoe je omgaat met dingen die op je pad komen. Als mens gedijen we goed in ritme en ben je geneigd om het ingesleten olifantenpaadje te pakken. Dat kost immers het minste energie… maar levert ook keer op keer hetzelfde resultaat op. Vraag jezelf af, is dat wat je wilt?

Undongo helpt je graag om jezelf beter te leren kennen en vanuit je authentieke zelf te groeien. Je bent eerlijk naar jezelf, en maakt contact met wie je ten diepste bent. Met al het moois dat je de wereld te bieden hebt, maar wat er nog niet altijd uit komt. We helpen je om regie te nemen in jouw ontwikkeling. Je verdiept, groeit en oogst de resultaten in je dagelijks leven. Met oprechte aandacht, eerlijke feedback en praktische tips help ik je om de juiste stappen te zetten. We gebruiken persoonlijkheidsprofielen om jezelf beter te leren kennen, zoals Insights Discovery, Talent Motivatie Analyse (TMA) of DISC.
Je wordt veel bewuster in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Klik hier voor:


Persoonlijke Coaching

Ik geef je een spiegel en een duwtje om je onbenut potentieel in te zetten. Gericht op hart, buik en hoofd.

Je wordt meer bewust van je potentieel, ontwikkelt meer zelfvertrouwen zodat je persoonlijke en professionele leven leuker en makkelijker wordt. Kijk of je je herkent in deze punten waarbij ik anderen geholpen heb:

 • Je loopt even vast in je werk, in samenwerking of in jezelf. Je vindt het lastig om keuzes te maken, waardoor je niet vooruitkomt
 • Je zit in een ingewikkeld krachtenveld (bijvoorbeeld als directeur, projectmanager of adviseur) en wilt weten welke rol jij hierin kunt spelen
 • Je bent startend leidinggevende en zoekt een manier om dit natuurlijk en met zelfvertrouwen te doen
 • Je stapt steeds in dezelfde valkuil en je weet niet waarom. Je wilt dit doorbreken en in je kracht gaan staan
 • ……..jouw unieke persoonlijke vraag!

Wil je vrijblijvend kennismaken en onderzoeken of er een klik is?
Bel of app me of stuur een e-mail.

Talentprogramma

Talentprogramma
Flinke persoonlijke verdieping en gewaagde stappen zorgen voor een fantastische persoonlijke ontwikkeling.
Een uitdagend programma met veel verschillende soorten interventies wordt op maat gemaakt voor jou en je collega’s. Steeds passend bij wat er nodig is voor jullie en de organisatie. Jullie zijn verantwoordelijk voor jullie ontwikkelen en helpen met het ontwerpen van het programma. We werken met eigen praktijk, zodat je direct effect voelt in je werk. Naast inspirerende sessies, verdiepen jullie ook in de praktijk met elkaar, ondersteund door persoonlijke coaching. Veel voorkomende thema’s zijn:
 • Persoonlijk Leiderschap nemen in je eigen ontwikkeling
 • Inzicht in je eigen kwaliteiten en valkuilen
 • Samenwerken en overleggen met (andersdenkende) collega’s
 • Time- en zelfmanagement: kiezen en grenzen stellen in je werkzaamheden
 • Communiceren en beïnvloeden met verschillende stijlen
 • Organisatiesensitiviteit: hoe stel ik me professioneel en effectief op in onze organisatie?
 • Persoonlijke vraagstukken verdiepen tijdens intervisie

Een uitdagend programma met veel verschillende soorten interventies wordt op maat gemaakt voor jou en je collega’s. Steeds passend bij wat er nodig is voor jullie en de organisatie. Jullie zijn verantwoordelijk voor jullie ontwikkelen en helpen met het ontwerpen van het programma.

We werken met eigen praktijk, zodat je direct effect voelt in je werk. Naast inspirerende sessies, verdiepen jullie ook in de praktijk met elkaar, ondersteund door persoonlijke coaching. Veel voorkomende thema’s zijn:

Professionalisering: Skills voor nu en de toekomst

Uitdagingen gaan zo snel, dat banen constant veranderen. Met onderstaande skills ontwikkel je soepel mee met wat er van jou gevraagd wordt.

Klantgericht communiceren

Communicatie, omgaan met weerstand, duidelijkheid, overtuigingskracht, Onderhandelen, Omgaan met eigen emoties, Adviseer met Impact

Klantgericht communiceren

Je klanten zijn niet tevreden over de communicatie, medewerkers zelf weten niet hoe ze om moeten gaan met ‘lastige’ klanten. Veel klachten, dubbel werk. Met praktische training leer je goed luisteren, doorvragen en vanuit daar samen met de klant een probleem op te lossen. Dat versterkt juist de relatie met je klant! Dus meer werk in positieve zin!
Lees klantervaring →