Aan mezelf gewerkt door nieuwe inzichten en praktische handvatten

De afgelopen jaren liep ik tegen verschillende hulpvragen aan, zowel op mijn werk als in mijn privéleven. O.a. het omgaan met een stuk onzekerheid, perfectionisme en agressie op het werk. Ik wilde hier graag iets mee doen, maar dit lukte me niet alleen. Een vriendin vertelde me over haar positieve ervaring die ze op haar werk had opgedaan met Nico, daarom heb ik contact met Nico opgenomen.

Telefonisch heb ik kort mijn hulpvraag aan hem uitgelegd. Vanuit dit gesprek hebben we besloten om een kennismakingsgesprek te plannen om het een ander verder toe te lichten en te kijken of er voor beide een klik zou zijn om samen aan de slag te gaan. Dit was het geval.

In een aantal sessies zijn we op ingegaan op mijn hulpvraag. Ik heb Nico en zijn manier van werken als zeer prettig ervaren. Ik voelde me meteen op mijn gemak en er was een fijne balans van serieus bezig zijn met mijn hulpvragen en een gevoel voor humor om het zo nu en dan wat luchtiger te maken. Nico laat je in je waarde, leeft met je mee en zorgt ervoor dat je zelf (anders) gaat nadenken over zaken. De combinatie van gesprekken, het delen van persoonlijke ervaringen, oefeningen en opdrachten voor thuis hebben er voor gezorgd dat ik veel over mezelf heb geleerd en nieuwe inzichten en handvaten heb gekregen waarmee ik aan mezelf en mijn hulpvragen kan werken.

De combinatie van gesprekken, het delen van persoonlijke ervaringen, oefeningen en opdrachten voor thuis hebben er voor gezorgd dat ik veel over mezelf heb geleerd. Ik heb nieuwe inzichten en handvatten gekregen waarmee ik aan mezelf en mijn hulpvragen kan werken.

Alles bij elkaar wat mij betreft dus een echte aanrader om Nico in de arm te nemen als je een hulpvraag hebt waar je mee aan de slag wilt!

Eva